Friday, 23 March 2012

Chancito Retro Night Gala Dinner

Bismillah...

Aku tau Retro Night ni dah seminggu berlalu...

Biarkan...kasi hidup balik mood dinner yang awesome gler tuh.....

Honestly la kan, dalam bnyk2 official dinner yang aku pergi...
Chancito punya la yang paling happening...
Sume pakat enjoy sehabis boleh...gelak sampai xckup nafas, meleleh-leleh air mata bak hang...hahaha

Aku saja nk highlight sal Retro Night nieh...bukan ape..
1. Ni la kali pertama Chancito uat dinner kat hotel. Hotel Tower Regency to be specific...
2. Siap ade tema lagi tuh. Retro to be specific...
3. Sumenye smart2 dan cute2 belaka. Sampai ade yang aku xknl pun ade...gler makeover!! Hahahaha....
4. Last but not least, tuk rujukan...in cased rindukan malam yang penuh bersejarah nieh....
Tuk rujukan len sila ke sini ye


Bertemakan retro pastinye xsah kalu xde baju lengan pendek petak2, baju bunga2, ranggi2...
Ade yang berhabis wang ringgit beli pakaian dan aksesori2 sempena malam gala penuh sejarah nieh...
Ade yang men sewa pinjam kawan2 punya je...
Ade yang men taram pakai xikot tema...

Malam yang penuh dengan gelak tawa ini juga diserikan lagi dengan band Scavia. Scavia membawa beberapa lagu retro bagi membangkitkan lagi mood retro dalam diri setiap hadirin yang hadir...

Makanan dy pulak...mah aih, sedap yang amat....*gulp*
Bertambah, xberingat....hahaha..
irresistible chicken lasagna...awwwww yeah!!

Di samping makanan yang serba lazat dan menyelerakan...
Beberapa anugerah jugak memeriahkan lagi majlis retro nieh...
Pemilihan berdasarkan sistem undi online...

Anugerah Chancito Cute Sangat (L) & (P)
cuteness level infinity!!
Anugerah Chancito Kaki Bola & Kuat Berpeluh
abam morinho ngan goal scoring machine...
Anugerah Chancito Maskulin & Feminin
mr muscle n miss feminin
Anugerah Chancito Berwawasan Tinggi (L) & (P)
wise old man
kuat jog nieh
Anugerah Chancito Kelakar gler (L) & (P)
seyes lawak!! wakaka...
Anugerah Chancito Terhangat Di Pasaran (L) & (P)
terhangat!!
Anugerah Chancito Bajet Glamer (L) & (P)
glamer dow...
Anugerah Chancito Kegeraman Kegemaran Ramai (L) & (P)
most votes goes to....
Anugerah Chancito yang dapat Sorakan Ramai (L) & (P)


Mohon uat lagi dinner2 camni pada masa akan datang...
Aku akan cube tuk ikot tema len kali keyh......hahaha
satu-satunya pakaian aku yang 'mengikut tema'


tuk gambar2 len...sila rujuk
1. album mufaz
2. album kancong
3. album fiza
4. album shaz
5. album za'im
6. album duhast
7. album didiy

credit gk ditujukan kepada Aqwa, gmbr2 ko comel2 belaka...



mau lagi dinner Chancito pasni?? click like :)

4 comments:

  1. HAHAHAHAHAHA!!!!! baru tahu syahir de blog. nice2!

    ReplyDelete
  2. Thx sebab usha blog ni...ngeeee
    Thx also for the awesome night...

    ReplyDelete